21 Juni – Internationale Go Skateboarding Day

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van het Skateboarden, een dag gewijd aan het vieren van de skateboardcultuur en het bevorderen van de passie voor skateboarden over de hele wereld. Het is een gelegenheid voor skaters van alle leeftijden en achtergronden om samen te komen, plezier te hebben en hun liefde voor skateboarden te delen.

De Internationale Dag van het Skateboarden herinnert ons eraan dat skateboarden niet alleen een sport is, maar ook een vorm van zelfexpressie, creativiteit en gemeenschap. Het moedigt aan tot het verkennen van stedelijke ruimtes, het ontdekken van nieuwe spots en het uitdagen van jezelf om nieuwe trucs te leren.

Op deze dag kunnen skaters samenkomen op skateparken, straten en pleinen over de hele wereld om samen te skaten, demo’s te geven en evenementen te organiseren. Het is een kans om de diversiteit en inclusie binnen de skateboardgemeenschap te vieren en om anderen aan te moedigen om mee te doen en deel uit te maken van deze opwindende subcultuur.